Bekväma stugor Zakopane Highlanders

Välkommen till vår sida, vi uppmuntrar dig att bekanta dig med vårt erbjudande

Stugor med varma själ... Välkommen till vår hemsida! Om du har kommit hit, betyder det att du letar efter turisttjänster den högsta nivån. Kanske vill du koppla av i vackra omgivningar, Upplev lugnet och koppla av från stressen och jäktet i staden. Tänk om nöjet att bo i en elegant, regional Inredningen. Tycker om intimitet, vilket ger en oberoende, fristående boende. Våra fjällstugor kommer att tillfredsställa alla dina semester drömmar!

Till dem som redan vet och kärlek, samt de som en gång gå till huvudstaden av Podhale, garanterar vi en skön semester. Våra Highland stugor väntar dig året runt. Om du besöker oss under sommaren, väntar du miles och miles av berg gå vandringsleder, cykelleder, stall eller skärmflygning.

Om du kommit hit på vintern, kommer du att kunna fullfölja dina passioner Skidor och snowboard, eller njuta av en oförglömlig pulka cavalcades.

Mindre aktiv är fysiskt säker på att fullfölja dina behov fritids går den berömda gatan Krupówki, eller med hjälp av den året runt termiska pooler av Podhale.

Trä stugor med varma själ vi byggt speciellt för familjer och små grupper av vänner. Vi vet att glädjen i glatt använt tid multiplicerar när vi kan dela det med andra Vi älskar. Vi är en glad familj av berg traditioner och vi vill dela med dig vår positiva energi, så att koppla av med oss känna sig hemma.

En garanti för en trevlig vistelse i våra fjällstugor är deras avskilt läge. Från Krupowki avskiljer Street oss, och 3 km till station skidorten på Harendzie bara 1 kilometer. Inte långt härifrån till Bukowina tatrzańska, eller Murzasichla. Du behöver inte välja mellan bra läge och lågt pris. Besluta om vårt erbjudande du kommer att få och ena och det andra!

Vi kommer göra allt för att du spenderat här minnesvärd stunder! Se våra detaljerade erbjudande och nu planerar med oss din avkoppling!


Domki Zakopane

Nyheter:

09.11.2020 

23.10.2019 

23.10.2019 

23.10.2019 Slumpmässiga bilder
Domki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w Zakopanem
Rezerwacja Willa Adrian Zakopane

Facebook

Turistattraktioner
Turistattraktioner
Close
World Languages
plcsdadeenesfifritnlnoruskslsv