Udobno Chalets Zakopane Highlanderji

Dobrodošli na naši spletni strani, vas prosimo, da se seznanite z našo ponudbo

Vikend z vroče dušo... Dobrodošli na naši spletni strani! Če ste tukaj prišli, to pomeni, da iščete turistične storitve na najvišji ravni. Morda bi želeli sprostiti v čudovitem okolju, izkušnje mir in počitek od vrveža mesta. Predstavljajte si, če užitek bivanja v a eleganca, regionalnih Notranjost. Razmišljati o intimnosti, ki zagotavlja neodvisno, prostostoječi nastanitev. Naše planinske koče, ki bo zadovoljila vse vaše počitnice sanje uresničile!

Za vse tiste, ki že vedo in ljubezni, kot tudi tiste, ki je nekoč prvi bo kapital Podhale, zagotavljamo prijetno odmor. Naše visokogorskih koč vas čakajo vse leto. Če obiščete nas poleti, čaka vas milje in milje od gorskih sprehajalne poti, poti cikel, Kobilarna ali jadralno padalstvo.

Če ste prišli v zimskem času, boste sposobni opravljati svoje strasti Smuči in snowboard, ali uživajo nepozabno sankanje cavalcades.

Manj aktivni, fizično je prepričan, da sledite s pomočjo za vaše potrebe rekreacijo, hoja slavni smučarske skakalnice Wielka Krokiew, ali z uporabo je vse leto termalnih bazenih Podhale.

Hišice z vroče dušo, smo zgradili še posebej za družine in majhne skupine prijateljev. Vemo, da veselje Zmnoži prijetno porabljen čas, ko lahko delimo z drugimi Ljubimo. Mi smo srečna družina mountain tradicije in bi radi delili z vami našo pozitivno energijo, tako da Sprostite se lahko z nami počutili kot doma.

Garancije za prijetno bivanje v naše planinske koče je svoje odmaknjeno lokacijo. Od smučarske skakalnice Wielka Street loči nas in 3 km od postaje smučišče na Harendzie samo 1 kilometer. Ne daleč od tukaj v Pokrajina Bukowina tatrzańska, ali Murzasichla. Vam ni treba izbirati med dobra lokacija in nizko ceno. Odločanju o naši ponudbi boste dobili in eno in drugo!

Smo si prizadevajo, da si preživel tukaj resnično nepozabno trenutkov! Oglejte si naše podrobno ponudbo in zdaj načrt z nami Vaša sprostitev!


Domki Zakopane

Novice:

23.06.2019 Tatra kartico popust

Popust kartice prosim prenesete app na telefonsko kartico Tatranská kodo in skeniranje

02.12.2015 Prostora gorskih vasi

In spet, zima se bliža, spet, prazniki, in vsak božič dobro spomni.Za vsako je edini dan v letu, ki še posebej ostane v spominu.To je čas za ljubezen, veselje, spravo, čas za družinska srečanja občinskih mizo,Zato vas prosimo, da teh čudežnih trenutkev "Mountain Village" v Zakopane.Smo res, kot vsako leto, boste našli...

21.03.2014 

24.09.2013 

24.09.2013 SYLWESTER ZAKOPANE 2018/2019

Sylwester w Zakopanem – a czemu nie?! Oferty na przeżycie wyjątkowego wieczoru sylwestrowego kuszą swą różnorodnością. Od tradycyjnych kuligów z posadami na polanie przy ognisku. Magia Zakopanego i Krupówek, co roku przyciąga na Sylwester w Zakopanem tysiące miłośników gór. To tutaj spotykają się w...
12

Naključne fotografije
Domki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w Zakopanem
Rezerwacja Willa Adrian Zakopane

Facebook

Turističnih znamenitosti
Turističnih znamenitosti
Close
World Languages
plcsdadeenesfifritnlnoruskslsv