Komfortable hytter Zakopane Highlanders

Velkommen til vår side, vi oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med vårt tilbud

Hytter med varme sjel... Velkommen til vår hjemmeside! Du har kommet her, betyr det at du leter etter turisttjenester høyeste. Kanskje ønsker du å slappe av i vakre omgivelser Opplev roen og slappe unna travle av byen. Tenk om gleden av å bo i en stilig, regional Interiøret. Tenke intimitet, som gir en uavhengig, frittstående overnatting. Våre hytter på fjellet vil tilfredsstille alle ferien drømmer!

Til alle dem som allerede kjenner og elsker, samt de som en gang første gå til hovedstaden Podhale, garanterer vi en hyggelig ferie. Highland hytte venter deg hele året. Hvis du besøker oss om sommeren, venter deg miles og miles av fjellet innen stier, syklus løyper, hesten stall eller paragliding.

Hvis du kommer her i vinter, vil du kunne forfølge dine lidenskaper Ski og snowboard, eller nyte en uforglemmelig lek cavalcades.

Mindre aktiv er fysisk sikker på å følge med på dine behov rekreasjon gå gaten Krupówki, eller ved å bruke den hele året termiske bassenger av Podhale.

Tre hytter med varme sjel vi bygget spesielt for familier og små grupper av venner. Vi vet at gleden av hyggelig tilbrakte tid multipliserer når kan vi dele den med andre Vi elsker. Vi er en lykkelig familie av fjellet tradisjoner og vi ønsker å dele med deg vår positive energi, slik at Slapp av med oss føle seg hjemme.

Garanti for et hyggelig opphold i våre hytter på fjellet er deres tilbaketrukket beliggenhet. Fra krupówki skiller Street oss, og 3 kilometer til stasjonen skianlegg på Harendzie bare 1 kilometer. Ikke langt herfra til Bukowina tatrzańska, eller Murzasichla. Du trenger ikke å velge mellom god beliggenhet og lav pris. Bestemme på vårt tilbud får du og den andre!

Vi vil gjøre alt for at du brukte her uforglemmelig øyeblikk! Se vår detaljerte tilbudet og nå plan med oss ditt velvære!


Domki Zakopane

Nyheter:

09.11.2020 

23.10.2019 

23.10.2019 

23.10.2019 Tilfeldige bilder
Domki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w Zakopanem
Rezerwacja Willa Adrian Zakopane

Facebook

Turistattraksjoner
Turistattraksjoner
Close
World Languages
plcsdadeenesfifritnlnoruskslsv