Comfortabele Chalets Zakopane Highlanders

Welkom op onze site, raden we u aan uzelf vertrouwd met onze aanbieding

Huisjes met hete ziel... Welkom op onze website! Als u hier gekomen, betekent dit dat u op zoek bent voor toeristische diensten het hoogste niveau. Misschien zou u willen ontspannen in een prachtige omgeving, Ervaar de rust en ontspannen weg van de drukte van de stad. Stel je voor als het plezier van een verblijf in een stijlvol, regionale het interieur. Denken over intimiteit, waarmee een onafhankelijke, vrijstaande accommodatie. Onze berg hutten zal voldoen aan uw vakantie dromen uitkomen!

Aan degenen die al weten en liefde, evenals degenen die eenmaal eerste gaan naar de hoofdstad van Podhale, garanderen wij een aangename pauze. Onze Highland huisjes wachten u gedurende het hele jaar. Als u ons tijdens de zomer bezoekt, wachten u mijlen en mijlen van berg wandelen routes, cyclus routes, paardenstallen of paragliding.

Als u hier in de winter komt, zal u zitten kundig voor het nastreven van je passies Ski en snowboard, of geniet van een onvergetelijke rodelen aktiviteiten.

Minder actief is fysiek zeker te volgen via op uw behoeften recreatief wandelen van de beroemde Krupowkistraat, of met behulp van de hele jaar door thermische zwembaden van Podhale.

Houten chalets met hete ziel bouwden we vooral voor families en kleine groepen van vrienden. We weten dat de vreugde van aangenaam besteede tijd vermenigvuldigt wanneer wij het met anderen kunt delen Wij houden van. We zijn een gelukkige familie van berg tradities en we zouden graag willen delen met u onze positieve energie, zodat ontspannen met ons zich thuis voelen.

De garantie voor een aangenaam verblijf in onze berg hutten is hun afgelegen locatie. Van krupówki scheidt straat ons, en 3 km van het station skigebied op Harendzie slechts 1 kilometer. Niet ver van hier naar Bukowina tatrzańska, of Murzasichla. U hoeft niet te kiezen tussen goede locatie en lage prijs. Beslissen over ons aanbod u krijgt en de ene en de andere!

Zullen we alles in het werk dat u besteed hier echt gedenkwaardig momenten! Gelieve te zien onze gedetailleerde offerte en nu van plan met ons uw ontspanning!


Domki Zakopane

Nieuws:

09.11.2020 

23.10.2019 

23.10.2019 

23.10.2019 Willekeurige foto 's
Domki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w Zakopanem
Rezerwacja Willa Adrian Zakopane

Facebook

Toeristische attracties
Toeristische attracties
Close
World Languages
plcsdadeenesfifritnlnoruskslsv