Viihtyisiä mökkejä Zakopane Highlanders

Tervetuloa sivustollemme, kehotamme sinua tuntemaan itsesi tarjous

Mökkejä, joissa on kuuma sielu... Tervetuloa kotisivuillemme! Jos olet täällä, se tarkoittaa, että etsit matkailupalvelut korkeimmalla tasolla. Ehkä haluat rentoutua kauniissa ympäristössä kokemaan alueen rauhallisuus ja rentoutua pois kaupungin hälinästä. Kuvittele, jos ilo pysyä tyylikäs, alueellisissa Sisustus. Ajattele läheisyyttä, joka tarjoaa riippumaton, vapaasti seisova Majoitus. Mökeissämme tunturissa tyydyttää kaikki loma unelmista totta!

Kaikille niille, jotka jo tiedät ja rakkautta, sekä ne, jotka kerran ensimmäinen menee Podhalen, pääoman takaa miellyttävän loman. Highland mökit odottavat sinua ympäri vuoden. Jos käyt meille kesän aikana, odottaa teitä kilometrien mountain kävely polkuja, pyöräilyreittejä, hevosen Talli tai varjoliito.

Jos tulet tänne talvella, voi jatkaa intohimosi Ski ja laskettelu tai nauttia unohtumaton kelkkailua cavalcades.

Vähemmän fyysisesti on varmasti seurata tarpeidesi vapaa-ajan kävely kuuluisa Krupówki-katu tai ympäri vuoden lämpöallasta Podhale.

Puiset mökit kuuma sielu rakensimme erityisesti perheille ja ystäväryhmille. Tiedämme, että ilo iloisesti vietti aikaa kertoo, milloin voimme jakaa sen muiden kanssa Rakastamme. Olemme iloinen perhe mountain perinteet ja haluaisimme kertoa teille positiivista energiaa, jotta rentoutua kanssamme tunnet olosi kotoisaksi.

Miellyttävää mökeissämme tunturissa on niiden Suojaisalla paikalla. Zakopanessa Street erottaa meitä, ja 3 km: n asemalle Ski resort Harendzie vain 1 kilometri. Ei kaukana täällä Bukowina tatrzańska tai Murzasichla. Ei tarvitse valita hyvä sijainti ja edullinen hinta. Päätettäessä tarjouksemme Saat ja yksi ja toinen!

Teemme kaikkemme, että olet viettänyt täällä todella ikimuistoinen hetkiä! Katso yksityiskohtainen tarjous ja nyt suunnitella kanssamme rentoutumista!


Domki Zakopane

Uutiset:

09.11.2020 

23.10.2019 

23.10.2019 

23.10.2019 Random kuvia
Domki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w Zakopanem
Rezerwacja Willa Adrian Zakopane

Facebook

Nähtävyydet
Nähtävyydet
Close
World Languages
plcsdadeenesfifritnlnoruskslsv