Tatra attraktioner

En samling af de mest interessante og seværdige steder i Podhale regionen

New York stier

I Zakopane, er begyndelsen på en række stier. Alle kan vælge noget for sig selv ved at justere længden af ruten til vores kapaciteter. Vi har brug at huske om passende kjole og om vores tilstand. Hvis du vælger den rute, der er tilladt af Tatra National Park skal vi huske om revision af de gældende bestemmelser i dens område.

Stier i Podhale regionen:

1. længden af ruten er 11 km:
Turen starter i Zakopane-Kuznice-Kalatówki-Zakopane-Kuznice.

2. længden af ruten er 19 km:
Turen starter i Zakopane-Gubalowka transmitter-Furmanowa-Rafaczówki-dry-Poronin-Jesionówka-Zoniówka-Toporowa Cyrhla-Zakopane.

3. ruten længde er 23,5 km:
Turen starter i Zakopane, ul. Kościeliska-Nędzówka-Kira-Rysulówka-Prędówka-Butorów-Słodyczka-Nowe Bystre-tand-Furmanowa-Zakopane.

4. længden af ruten ligger 28 km:
Turen starter i Zakopane-Kościelisko-Szeligówka-Rysulówka-Roztoki-Płazówka-Witów-Pens-Dzianisz-Słodyczka-tinplate barer-Kościelisko-Wojdyłówka-Zakopane.

5. længden af ruten er 30 km:
Turen starter i Zakopane, Rondo Kuźnickie-Toporowa Cyrhla-Brzeziny-Brzeziny-Toporowa Cyrhla-Hala Gąsienicowa-Zakopane.

6. længden af ruten er 30 km:
Turen starter i Zakopane-Ciągłówka-Furmanowa-Tooth-Czerwienne-Bachledówka-Ratułów-Sołtysowo-Grapa-Hinnies-Szeligowski Wierch-Gruszków Wierch-Słodyczka-Choćkowskie-Zakopane.

7. længden af ruten er 32 km:
Turen starter i Zakopane, Gubalowka mountain station og den lower-Gubałówka-Butorów-Mietłówka-Ciepłówka-Roztoki-Siwa Polana Chochołowska-Polana-Kira-Zakopane.

8. længden af ruten er 32 km:
Turen starter i Zakopane-Gubalowka senderen Kotelnica Nowe Bystre Sołtysowo begrænset øvre-Słodyczka-Choćkowskie-Zakopane.

9. længden af ruten er 32 km:
Turen starter i Zakopane-Poronin-Stasikówka-lille ro-Zazadnia-Cyrhla-Zakopane.

10. længden af ruten ligger 36 km: Turen starter i Zakopane-glat-Choćkowskie-Słodyczka-Gruszków Wierch-Chochołów-Witów-Mietłówka-Kierpcówka-Szeligówka-Zakopane.

11. længden af ruten ligger 36 km:
Turen starter i Zakopane-Furmanowa-tand-tartarterne-Biały Dunajec-Gliczarów Górny-Hay Hamry-Brzeziny-Toporowa Cyrhla-Zakopane.

12. længden af ruten er 45 km:
Turen starter i Zakopane Toporowa Cyrhla-Wierch konkurrerende siden 2004-Lysá Poľana-viral produkt på eBay for Białczańska-Wierch konkurrerende siden 2004-Bukowina Tatrzańska-kile Gliczarów Górny-Galicowa Grapa-Poronin-Zakopane.

13. længden af ruten er 54 km:
Turen starter i Zakopane, Polen-Poronin-Bukowina Tatrzańska Wierch Olczański-kile-shoe repair-top-Kotelnica-Leśnica Groń-Gliczarów Górny-Hay Hamry-Poronin-Zakopane.

14. længden af ruten ligger 64 km:
Turen starter i Zakopane, Polen-Poronin-Bukowina Tatrzańska Klin-Czarna Góra, Zagóra-Trybsz-gennembrud Białki-Gronków-Bór-Szaflary-Banská Dolna-Banská-Sierockie-Tooth-Furmanowa-Zakopane.

15. længden af ruten er 71 km:
Turen starter i Zakopane-Cyrhla Toporowa-Wierch konkurrerende siden 2004-sult kost-Bukowina Tatrzańska-grænser-Jurgów-Trybsz--Leśnica Groń-Hay Hamry-Poronin-Zakopane.


Dolina Chochołowska

Dens navn skylder til dalen en halv snes kilometer væk, landsbyen Chocholow. Denne landsby allerede i 1500-tallet blev området i Tatra-bjergene mellem Wołowcem og Bobrowcem. Takket være tilstedeværelsen af store lysninger og hal blev det største centrum af kvægavl i Tatras. I 1930, 70 juhasów wypasało ok på den. 4.000 får, ud over 280...

Kościeliska Valley

Kościeliska dalen er den næststørste dalen på den polske side af Tatras – i denne forbindelse giver måde at kun Chocholowska Valley. Denne General, dalen, der strækker sig fra foden af Tatra-bjergene indtil efter deres ryg, 9 km i længden og ca. 27 km bred, hvilket giver powierzchnię 35 km2. Det er værd at bemærke, at...

Spł indvirkning på floden Dunajec

Dunajec Gorge i Pieniny er helt sikkert en af de mest naturskønne udsigt i hele Polen. Dunajec er en flod, der fascinerer, fascinerer og tiltrækker som en magnet turister fra polske og udenlandske lande. Oplatając i en usædvanlig måde de højeste toppe af Pieniny bjerge skaber fantastiske landskaber. Den største turistattraktion i regionen...

Polana Szymoszkowa Ski station og swimmingpool

Polana Szymoszkowa er en af de mest populære ski skråninger omkring Zakopane. Der er tre elevatorer og to stolelifte (4 - og 6-passager stole). Den ubestridelige fordel af hældningen skal klassificeres som kunstig sne, nem adgang og parkeringsplads ved siden af skiliften og skiløjper af varierende sværhedsgrad. Om sommeren kan du drage...

Zakopane Aqua Park termiske swimmingpools

Næsten i centrum af Zakopane, åbnede i 2006 et kompleks med swimmingpools, hvor vandet kan spille samtidigt med omkring 1.000 mennesker. Turister kan bruge både interne og eksterne swimmingpools ligger på terrassen. Wewnętrzy pool er designet for sportsfans-du kan svømme frit. Har et areal på 384, 5m 2 og 25 m i længden, og temperaturen er...
123

Tilfældige billeder
Domki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w Zakopanem
Rezerwacja Willa Adrian Zakopane

Facebook
Close
World Languages
plcsdadeenesfifritnlnoruskslsv