Komfortable hytter Zakopane Highlanders

Velkommen til vores hjemmeside, opfordrer vi dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud

Hytter med varmt sjæl... Velkommen til vores hjemmeside! Hvis du er kommet her, betyder det, at du er på udkig efter turistservice det højeste niveau. Måske ønsker du at slappe af i smukke omgivelser, Oplev roen og slappe af væk fra det pulserende liv i byen. Tænk, hvis fornøjelsen af at bo i en stilfuld, regionale Kraterets. Tænke på intimitet, som giver en uafhængig, fritstående overnatning. Vores fjeldhytter vil tilfredsstille alle dine ferie drømme gå i opfyldelse!

Til alle dem, der allerede kender og elsker, såvel som dem, der engang først at gå til hovedstaden i Podhale, garanterer vi en behagelig ferie. Vores Highland cottages venter dig året rundt. Hvis du besøger os i løbet af sommeren, venter på dig miles og miles af mountain vandre stier, cyklus stier, hestestald, eller paragliding.

Hvis du kommer her i vinteren, vil du være i stand til at forfølge dine passioner Ski og snowboard, eller nyde en uforglemmelig kælkning kavalkader.

Mindre aktive er fysisk sikker på at følge op på dine behov rekreative gåafstand af berømte Krupówki-gaden, eller ved hjælp af den hele året termbade af Podhale.

Træhytter med hot soul vi bygget specielt til familier og små grupper af venner. Vi ved, at glæden ved glædeligt brugt tid ganger når vi kan dele den med andre Vi elsker. Vi er en lykkelig familie af mountain traditioner og vi vil gerne dele med dig vores positive energi, således at Slap af med os at føle sig hjemme.

Garantien for et behageligt ophold i vores fjeldhytter er deres afsides beliggenhed. Fra krupówki adskiller Street os, og 3 km til station skisportssted på Harendzie blot 1 kilometer. Ikke langt herfra til Bukowina tatrzańska, eller Murzasichla. Du behøver ikke at vælge mellem god beliggenhed og lave pris. Træffes beslutning om vores tilbud du vil få, og ene og den anden!

Vi vil gøre alt for, at du brugte her uforglemmelig øjeblikke! Venligst se vores detaljerede tilbud og nu planlægger med os din afslapning!


Domki Zakopane

Nyheder:

09.11.2020 

23.10.2019 

23.10.2019 

23.10.2019 Tilfældige billeder
Domki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w ZakopanemDomki Góralskie - Komfortowe domki w Zakopanem
Rezerwacja Willa Adrian Zakopane

Facebook

Turistattraktioner
Turistattraktioner
Close
World Languages
plcsdadeenesfifritnlnoruskslsv